З 25.11 по 10.12.2014р. в дошкільному навчальному закладі проведена акція "16 днів проти насильства"

В рамках акції "16 днів проти насильства" психолого-педагогічною службою дошкільного закладу проведено ряд заходів з дітьми, батьками та педагогічними працівниками на тему "Стоп насильству!"

ЗВІТ ПО ПРОВЕДЕННЮ В КДНЗКТ №10 «ОЛЕНКА»

АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА».

Відповідно до Плану заходів з проведення Національної кампанії "Стоп насильству!", Україна щорічно приєднується до Міжнародної правозахисної акції «16 днів проти насильства». Цього року акція тривала з 25 листопада по 10 грудня 2014. Взяли в ній участь і діти, батьки та педагоги КДНЗКТ № 10 «Оленка».

В дитячому садочку були проведені такі заходи:

1. Практичний психолог Ковальова Т.С. та вихователь, що виконує обов’язки соціального педагога з родинами дітей, що знаходяться на соціально-педагогічному патронаті Катаржевська Т.Б. провели засідання круглого столу з батьками дітей на тему «Попередження насильства над дітьми в сім'ї», на якому батьки заповнили тест-опитувальник батьківського ставлення Варги-Століна,а педагоги надали базову інформацію щодо насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дитиною та рекомендації щодо запобігання проявам насильства в сім'ї, закладах освіти та серед дітей. Також було організовано роботу та просвітницькі заходи з педагогами та батьківською громадськістю щодо недопущення випадків фізичного та психологічного насильства відносно неповнолітніх, щодо причин та умов , які сприяють скоєнню злочинів над неповнолітніми.

Вихователь-методист Баландіна Є.С. розмістила в інформаційні листи, консультації в «Методичному віснику», в батьківських куточках.

/Files/images/DSCN5223.JPG

Були проведені різні форми роботи з дітьми щодо попередження насильства серед дітей та виготовлені інформаційні бюлетні для батьків з проблеми.


/Files/images/DSCN5236.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.